نگرش جامعه جهانی در مورد اینکه میلیاردها چه کسانی هستند و از چه ویژگی‌های مشترکی برخوردارند تغییر کرده است. این روزها وقتی ما تصویری از یک فرد فوق‌العاده ثروتمند در ذهن خود تجسم می‌کنیم، دیگر یک پیرمرد گردن‌کلفت پولدار که پشت میز اداره خود نشسته است جایی در این تصویر ندارد و غالباً بیشتر به یک جوان پرانرژی و کارآفرین می‌اندیشیم که با تکیه بر توانایی‌ها و استعدادهای درونی و پنهان خود موفق شده است ثروت فراوانی انباشت کند. در دنیای امروزی هر فردی با یک ایده خوب و کمی جاه‌طلبی به سادگی می‌تواند از طریق اینترنت در زمانی کوتاه ثروتمند شود. تعداد افرادی که از طریق دنیای مجازی میلیاردر شده‌اند هر روز در حال افزایش است به طوری که می‌توان اهرم کردن اینترنت را یکی از ویژگی‌های مشترک میلیاردرهای جوان دانست. در ادامه به این پرسش پاسخ خواهیم داد که میلیاردرهای جوان چه ویژگی‌های مشترکی دارند؟

۱۰ ویژگی مشترک میلیاردرهای جوان عبارت‌اند از:

۱-میلیاردرهای جوان سریع اقدام می‌کنند

در قلب هر جوان ثروتمند یک احساس فوریت خاصی نهفته است. داشتن ایده عالی هرگز کافی نیست، شما باید آن قدر اراده و پشتکار داشته باشید که سریعاً ایده خود را عملی کنید و به دیگران هیچ فرصتی ندهید. اگر مارک زاکربرگ دست روی دست می‌گذاشت و تصمیم می‌گرفت فیس‌بوک را به جای چند ماه به آرامی و در طول چند سال توسعه دهد مطمئناً هیچ یک از ما امروز فردی به نام مارک زاکربرگ را نمی‌شناختیم و خبری هم از شبکه اجتماعی فیس‌بوک نبود. در عوض مدیر و مؤسس فیس‌بوک، مارک زاکربرگ به محض اینکه متوجه پتانسیل ایده خود شد سریعاً اقدام کرد و از یک ایده ساده موفقیتی عظیم و غیر قابل وصف ایجاد کرد.

۲-جوانان ثروتمند تیم‌های قوی ایجاد می‌کنند

حتی افرادی که به نظر می‌رسد امپراتوری خود را به تنهایی ساخته‌اند هم از حمایت و پشتیبانی یک تیم خوب بهره‌مند بوده‌اند. معمولاً همین تیم خوب و حمایتگر را نیز خودشان ساخته‌اند. وقتی استیو جابز اپل را تأسیس کرد تنها نبود، شرکای استیو به او کمک می‌کردند تا بخش‌های مختلف شرکت را درک کند و به او اجازه می‌دادند کسب و کارشان را همزمان در تمام جهات گسترش دهد.

۳-جوانان پولدار موفقیت خود را اهرم می‌کنند

موفقیت، موفقیت تولید می‌کند و میلیاردرهای جوان از اینکه همیشه در حرکت باشند و به سوی ثروت و موفقیت بیشتر گام بردارند نمی‌ترسند. اگر ایده خوبی سر راه آن‌ها قرار بگیرد فوراً دست به کار می‌شوند. اینکه هم‌اکنون گوگل صاحب یوتیوب و برنامه‌های تحت وب کاربردی دیگری است که هر روز میلیون‌ها کاربر از آن‌ها استفاده می‌کنند اصلاً تصادفی نیست. رهبران شرکت‌های موفق و پیشرو از اینکه از منطقه امنیت و آسایش خود خارج شوند و از پولی که دارند برای تولید ثروت بیشتر استفاده کنند هرگز نمی‌ترسند.

۴-میلیونرهای جوان متفکرانی مستقل هستند

جک ما، مدیرعامل و مؤسس علی‌بابا (Alibaba)، وقتی تصمیم گرفت شرکت خود را راه‌اندازی کند جلسه‌ای ترتیب داد. او نزدیک به دوجین از دوستان نزدیکش را به خانه‌اش دعوت کرد و از آن‌ها پرسید نظرشان در مورد ایده او چیست. همه‌ی آن‌ها به جز یکی از او خواستند ایده‌اش را فراموش کند و شغل روزانه‌اش را ترک نکند. نهایتاً جک ما تصمیم گرفت نظرات نزدیک‌ترین دوستانش را نادیده بگیرد و ایده‌ی خود را عملی کند. هم‌اکنون جک ما یکی از میلیاردرهای معروف جهان است. یکی از ویژگی‌های مشترک جوانان ثروتمند و میلیاردرهای خودساخته این است که آن‌ها به هیچ وجه از تنها شدن نمی‌ترسند.

۵-میلیاردرهای جوان بزرگ فکر می‌کنند

میلیاردرهای جوان بزرگ اندیش اند و همیشه به دنبال رؤیاهای بزرگ و به ظاهر غیرممکن هستند. آن‌ها پیوسته امکانات و احتمالاتی که پشت ایده‌های بزرگ نهفته‌اند را می‌بینند و هرگز تحت تأثیر مقیاس هدفی که به دنبال آن هستند قرار نمی‌گیرند. افراد فوق‌العاده موفق در هر زمان فقط یک گام برمی‌دارند و همیشه فقط روی چیزی که از عهده‌اش برمی‌آیند کار می‌کنند اما پیوسته چشم به اهداف بزرگ‌تر و ارزشمندتر دوخته‌اند.

۶-آن‌ها همیشه کاری را انجام می‌دهند که عاشقش هستند

بیشتر افرادی که در اوایل جوانی موفق و ثروتمند شده‌اند مسیری را دنبال کرده‌اند که برایشان مهم بوده است و به آن علاقه‌مند بوده‌اند. خوب بودن یک ایده دلیل محکمی بر الهام‌بخش بودن آن نیست. وقتی استیو جابز، بنیان گذار و رهبر افسانه ای شرکت اپل سعی داشت جان اسکالی (که مدیر ارشد پپسی بود) را از نیویورک به کالیفرنیا بکشاند و مدیریت اپل را به وی واگذارد، به چشم‌های اسکالی نگاه کرد و گفت: «می‌خواهی همچنان به بچه‌ها شربت بفروشی یا دلت می‌خواهد به من کمک کنی دنیا را تغییر دهیم؟» این پیشنهادی بود که اسکالی نمی‌توانست رد کند.

۷-جوانان ثروتمند متمرکز هستند

وقتی از کارمندان فیس‌بوک سؤال شد چه چیزی از مارک زاکربرگ یک رهبر بزرگ ساخته است آن‌ها بارها و بارها به تمرکز او اشاره کردند. هدف مارک زاکربرگ از تأسیس فیس‌بوک این بود که مردم جهان را به طریقی به یکدیگر متصل کند که هیچ‌کس تا آن زمان حتی جرئت تصورش را هم نداشت و به همین دلیل هر تصمیمی که زاکربرگ اتخاذ می‌کرد او را یک قدم به هدف نهایی‌اش نزدیک‌تر می‌کرد. چشم‌انداز روشن کلید موفقیت تمام رهبران جوان است.

۸-آن‌ها عاشق یادگیری هستند

ثروتمندترین افراد جهان فکر نمی‌کنند حالا که پولدارند دیگر همه جواب‌ها را می‌دانند و نیازی به یادگیری و پیشرفت ندارند. یکی دیگر از ویژگی‌های مشترک میلیاردرهای جوان در تمام زمینه‌ها این است که آن‌ها عاشق یادگیری مادام‌العمر هستند. آن‌ها همیشه در جلساتی که برگزار می‌کنند به نظرات تمام افراد گوش می‌دهند چون به خوبی می‌دانند که انسان هرگز نمی‌تواند حدس بزند ایده‌ی خوب بعدی چطور و از طریق چه کسی به آدمی عرضه خواهد شد.

۹-آن‌ها عاشق آموزش هستند

عالی‌ترین راه برای بهتر شدن در کاری که انجام می‌دهیم آموزش مهارت‌ها و اطلاعات تخصصی خود به دیگران است. جوانان موفق همیشه چشم‌انداز خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و تمام نکاتی که برای موفقیت حیاتی است را به اعضای تیم خود آموزش می‌دهند. این کار نه تنها دیگران را باهوش‌تر می‌کند بلکه موجب ایجاد روابط محکم و رفاقت‌های ماندگار می‌شود.

۱۰-میلیاردرهای جوان از شکست نمی‌ترسند

در پایان و مهم‌تر از موارد پیشین، میلیاردرهای جوان هرگز از شکست نمی‌ترسند. بیل گیتس می‌گوید: ” جشن گرفتن موفقیت خوب است، اما مهم تر از آن توجه به آموزه های شکست است.” تنها راه کسب موفقیت و انباشت ثروت این است که همیشه ذهن خود را باز نگه دارید و از شکست‌ها و اشتباهات خود درس‌های لازم را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

چرا هنوز ثروتمند نیستید  : ۱۱ باور غلط درباره‌ پول

عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند

چطور پولدار شویم اما ورشکسته نشویم : ۵ کتاب عالی برای موفقیت مالی و مدیریت ثروت

 اگر این مقاله مفید بود و از مطالعه‌ی آن لذت بردید لطفاً برای حمایت از ما آن را در یکی از شبکه‌های اجتماعی مورد علاقه‌تان به اشتراک بگذارید. با تشکر