در این مقاله به پرتره‌هایی غم‌انگیز از زنان قربانی اسیدپاشی در هند می‌پردازیم. شیروز هنگ اوت، اولین کافه‌ای ست که در دسامبر ۲۰۱۴ توسط جمعی از زنان قربانی اسیدپاشی در آگرا هند تأسیس شد.

اکثریت قریب به اتفاق این دختران، در نوجوانی مورد حمله قرار گرفتند و قربانی اسیدپاشی شدند. این حمله یا به دلیل جر و بحث های خانوادگی توسط نزدیکان انجام گرفته و یا خواستگاری که تحمل شنیدن جواب رد نداشته با اسید به آنها حمله کرده است. زن بودن در هند مشکلات خاص خود را دارد و از دید خیلی‌ها یک ضعف محسوب می‌شود؛ اما خوشبختانه این زنان قربانی اسیدپاشی به لطف کافه‌ای که تأسیس کرده‌اند یک بار دیگر استقلال خود را یافته‌اند و می‌خواهند با عزم و پشتکار راسخ تمام رؤیاهای خود را به واقعیت تبدیل کنند.

عکاس این پرتره‌های غم‌انگیز از زنان قربانی اسیدپاشی می‌گوید: داستان این عکس‌ها به یک سفر شخصی برمی‌گردد. دانشجوی جامعه‌شناسی هستم و برای تحقیق در مورد سازمان‌های خیریه به هند رفتم که یکی از دوستان نزدیکم در مورد شیروز هنگ اوت، کافه‌ای که توسط جمعی از زنان قربانی اسیدپاشی تأسیس شده بود صحبت کرد. ملاقات با این زنان مظلوم ناخودآگاه فرآیندی عجیب در ذهن انسان ایجاد می‌کند: دیدن چهره‌ای که دیگر شور و نشاط خود را از دست داده خیلی تلخ و غم‌انگیز است اما باید خودم را به چالش می‌کشیدم. چهار ماه قبل از سفر زبان هندی یاد گرفتم و برای ملاقات با زنانی که در نوجوانی قربانی اسیدپاشی شده بودند به آگرا رفتم.

در گفت و گوی اولی که با ریتو داشتم زبان هندی‌ام شدیداً لنگ می‌زد: از آنجا که او منظورم را خیلی خوب درک می کرد تمام جملات مرا تمام می‌کرد و فوراً بعد از چند دقیقه صحبت ارتباطی عاطفی بین ما شکل گرفت، به نحوی که احساس کردم در حال صحبت با یکی از شگفت‌انگیزترین انسان‌هایی هستم که تا به حال دیده‌ام. عکس‌های غم‌انگیزی که بنده از زنان قربانی اسیدپاشی گرفتم نتیجه ارتباط صمیمانه‌ای است که بعد از چندین هفته تلاش بین من و این خانم‌های صبور شکل گرفت. هدفم از تولید این مجموعه از پرتره‌های زنان قربانی اسیدپاشی ایجاد ارتباطی خاص بین مخاطب و این تصاویر بود تا مردم بتوانند چیزی فراتر از این زخم‌ها را ببینند.

شیروز هنگ اوت، کافه‌ای که توسط جمعی از زنان قربانی اسیدپاشی در آگرا هند تأسیس شده، هیچ بودجه‌ای از دولت دریافت نکرده است و سرمایه‌گذاری شخصی و محلی، پشتوانه‌ی تمام این فعالیت‌هاست. اگر به تاج‌محل رفتید، حتماً برای صرف غذا به شیروز هنگ اوت بروید.

زن بودن در هند مشکلات خاص خود را دارد و از دید خیلی‌ها یک ضعف محسوب می‌شود.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (7)

اکثریت قریب به اتفاق این دختران، در نوجوانی مورد حمله قرار گرفتند و قربانی اسیدپاشی شدند.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (3)

این حمله یا به دلیل جر و بحث های خانوادگی توسط نزدیکان انجام گرفته و یا خواستگاری که تحمل شنیدن جواب رد نداشته با اسید به آنها حمله کرده است.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (12)

شیروز هنگ اوت، اولین کافه‌ای ست که در دسامبر ۲۰۱۴ توسط جمعی از زنان قربانی اسیدپاشی در آگرا هند تأسیس شد.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (5)

داستان این عکس‌ها به یک سفر شخصی برمی‌گردد.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (6)

دانشجوی جامعه‌شناسی هستم و برای تحقیق در مورد سازمان‌های خیریه به هند رفتم که یکی از دوستان نزدیکم در مورد شیروز هنگ اوت، کافه‌ای که توسط جمعی از زنان قربانی اسیدپاشی تأسیس شده بود صحبت کرد.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (10)

دیدن چهره‌ای که دیگر شور و نشاط خود را از دست داده خیلی تلخ و غم‌انگیز است اما باید خودم را به چالش می‌کشیدم.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (9)

چهار ماه قبل از سفر زبان هندی یاد گرفتم و برای ملاقات با زنانی که در نوجوانی قربانی اسیدپاشی شده بودند به آگرا رفتم.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (11)

در گفت و گوی اولی که با ریتو داشتم زبان هندی‌ام شدیداً لنگ می‌زد.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (8)

از آنجا که او منظورم را خیلی خوب درک می کرد تمام جملات مرا تمام می‌کرد و فوراً بعد از چند دقیقه صحبت ارتباطی عاطفی بین ما شکل گرفت، به نحوی که احساس کردم در حال صحبت با یکی از شگفت‌انگیزترین انسان‌هایی هستم که تا به حال دیده‌ام.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (1)

عکس‌های غم‌انگیزی که بنده از زنان قربانی اسیدپاشی گرفتم نتیجه ارتباط صمیمانه‌ای است که بعد از چندین هفته تلاش بین من و این خانم‌های صبور شکل گرفت. هدفم از تولید این مجموعه از پرتره‌های زنان قربانی اسیدپاشی ایجاد ارتباطی خاص بین مخاطب و این تصاویر بود تا مردم بتوانند چیزی فراتر از این زخم‌ها را ببینند.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (2)

خوشبختانه این زنان قربانی اسیدپاشی به لطف کافه‌ای که تأسیس کرده‌اند یک بار دیگر استقلال خود را یافته‌اند و می‌خواهند با عزم و پشتکار راسخ تمام رؤیاهای خود را به واقعیت تبدیل کنند.

portraits-of-acid-attacks-survivors-in-india-sheroes-hangout (4)

مقالات پیشنهادی:

تصاویر استثنایی و کمیاب از مراحل ساخت کشتی تایتانیک

عکس های رنگی کمیاب از آمریکا صد سال قبل

تصاویر رنگی کمیاب از پاریس ۱۰۰ سال قبل

لطفاً برای حمایت از ما این مقاله را در یکی از شبکه‌های اجتماعی مورد علاقه‌تان به اشتراک بگذارید. با تشکر